Vanwege de langdurige lockdown kunnen we nog steeds niet verder met de filmopnamen. We hebben op 1 maart 2021 alvast een korte impressie gemaakt van de eerste drie opnamedagen in december 2020

3 september 2021
Publiek mag weer naar binnen, met coronapas. We filmen de eerste voorstelling van De Gliphoeve in de Rabozaal van het ITA, in Amsterdam. Ernestine Comvalius glunderde, het publiek was laaiend enthousiast.
We waren erbij

9 juli 2021
Het theater is nog steeds gesloten vanwege de lockdown. Geen voorstellingen, geen medewerkers binnen aan het werk maar wel buiten. De kersverse directeur Jolanda Spoel (gele trui) gaat met collega Bettina op bezoek bij culturele organisaties om samenwerkingsmogelijkheden te stimuleren.

18 maart 2021
Nog steeds lockdown maar we hebben prachtige opnamen kunnen maken van een repetitie in het Bijlmer Parktheater van De Gliphoeve. Een voorstelling van Orkater in coproductie met het Bijlmer Parktheater.

8 januari 2020
Er zijn inmiddels drie opnamedagen geweest. Op de tweede opnamedag wordt directeur Ernestine Comvalius live geinterviewd voor het NOS radio 1 journaal. In het slot van 9.00u – 9.30u begint het op 9 ’18”40 u tot
9 ’24.”50u. Het is de dag van haar afscheid als directeur.

Directeur Ernestine Comvalius is live op radio 1
Op de foto vlnr Nicole Batteké, Ernestine Comvalius, Reinder van der Put van NPO radio 1